Jaká je vaše oblíbená rasa psa??
Yorum ekle
Jaká je vaše oblíbená rasa psa?? - Yanıtlamak
13.08.2010 20:06 - Köpek
|
Beni en gibi bígl.Bohužel Ben oldu kocoura.Za birkaç uçuş o büyümüş -e doğru 8 kediler ve onların ad are Mates, Kubik, Masha, Johnny, Joey, Bertík, CIKO ve Tot. |
25.02.2010 16:23 - Afgan
|
super köpek içinde doğa olmak kesinlikle şaşırtıcı společenskej ve hoş ve eğer adam fırsatlar zaman onun mont (1x üzerine 14days kadar 3 hafta) amorti ve vyčeše altında kurutma makinesi mont bu nedenle değil güzel köpek. Ayrıca ayrılabilir doğrusal olmayan sistemler, onun mont olmak Ipek ve değil Feel -- hayır köpek koku. Için bana köpek No.1 verilen ben doğa :) |
25.03.2009 13:53 - babySharon
|
Nasıl en popüler doğurmak: D ?.... ilgili bu tartışmaların birçok |
18.02.2009 15:02 - henika
|
Ben güçlü Psiu yarış var. Ma köpek benzer ako adam Upute gerekir ... Ancak, bazı basit var viac Ancak elde edilecek, bazı menej. Ben psov mücadele don't like .. |
henika ![]() |
14.02.2009 23:27 - novofundlandský pes
|
Ne zaman köpek ve köpek Lord sadece Newfoundland-züppe, nazik, uysal, çocuklar için mükemmel ve saygı .. verir |
19.02.2010 12:53 - Olmak o güzel köpek
|
Kabul ediyorum daima Ben sonra Bu yarış İstediğiniz. Zatímjsem bir edinilen Bizon onlar O 3 yıl Bern salašnického -- sen Ben 2 ve daha fazla melez Bernard ile Çoban. olmak Ben 12 LRT. Olmak o Giden büyükanne. Novofudlandského Ben içinde sipariş kadar Bazen ... |
Monča ![]() |
25.01.2009 12:12 - Mája
|
, Ama tüm köpekler gibi benim favori Cavalier, Newfoundland ve Saint Bernard köpeği .. |