PSÍ PORADNA
Yorum ekle
PSÍ PORADNA - Yanıtlamak
30.08.2010 17:56 - Yalnızlık ve yürüyüş -e doğru tuvalet
|
Iyi gün ile arkadaş Bir biz satın almak köpek yavrusu kriko rusel terriyer ve kavga O gibi Bir alışkın olmak evde kendisi kadar biz gitmek -e doğru iş MAM korku o evde bıkkın ve tüm nerozkousal, çünkü olacak bu yüzden 5 saat evde sám.Četla Ben içinde kitap üzerinde kafesleri için köpek, ama o beni gelmek gibi taciz ve değil Ben onu orada bırakın. Daha fazla Ben aranan sormak eğer -cekti oldu iyi zaman olacak 5 saat evde kendisi, eğer Ben onu -meli öğrenmek gitmek -e doğru özel tuvalet. öncesinde teşekkür ederim için Senin yanıtı. Veronika |
30.08.2010 13:43 - atlamayın
|
Iyi gün aranan Ben Sorun: Ben 2,5 yaşındaki jokširáčka ve hakkında önce Hafta durdurmak atlama -e doğru Couch, bazen eğer "Forgotten " ve atlar ama aksi halde hovering eğilim ön packama ve bekleme göre onu pick up. Zaman Ben onu okudu feet bu yüzden veya , Nekviknul o -cekti orada bir şey vardı veya onu feet ağrıyordu. Lütfen üzerinde tavsiye jestlli değil daha iyi gitmek -e doğru veteriner ve do X-ray. teşekkürler |
29.08.2010 13:07 - Gevezelik ve ısırma
|
Iyi gün máme evde jorškírského terriyer - köpek (7 yıl) . K onu Biz aldı iki aylık kadın ve itibaren zaman ne Biz onu , Getirdi bu yüzden -e doğru o neusále soyulmuş kabuk trying -e doğru o ısırık ve sürekli onu kovalar. Aranan Ben zepat, neden o yok ve ne tersine biz do biz ile onu. Veteriner bize Dedi o onu trying , Eğitmek ama zaman o -e doğru o soyulmuş kabuk kovalayan onu ve trying -e doğru o ısırık rağmen o hiçbir şey yapıyor. Tek zaman onları Iyi bu yüzden o onları zaman, zaman o uykuda. teşekkürler için cevap Çalı bülbülü |
23.08.2010 09:13 - Hakkında Ben olsun soğuk : S
|
iyi den, Lütfen olabilir tarafından Ben kimse tavsiye? duvar Chihuahua olduğunu içinde beni hafta ayrıca 2 gün ve hakkında prechladlo. henüz Nembo Herhangi var problem, ama itibaren dün güç her yarım saat ve saat, ve ayrıca içinde gece -e doğru yatak Soak ... : S co Ben do? ve gibi uzun o olacak al? teşekkür güzel alexandra |
18.08.2010 08:11 - Zaman aşılamak
|
Ben 6 hafta köpek yavrusu NO zaman izin vermek aşılamak ve ptoti ne ve ne onu vermek -e doğru diyet onu yoğun dışkı |
18.08.2010 15:34 - Zaman aşılamak köpek yavrusu
|
Veteriner diyor. ilk aşı uygulamalı sonra aşamaları. Önemli onları akarları, ama değil vermek aynı anda ile aşı. Köpek sonra aşı değil hafif ıslak olsun veya prochladnout, organizma onları sonra aşı zayıfladı. Ilişkin diyet, Ne zaman beslendi kalite granül için yavru, dışkı düzeltilmiş sonra daha fazla gün. O ucuz granül sonunda göstermek at büyüme köpek. salık vermek -e doğru Puppies kaydedin. |
Jana![]() |
12.08.2010 13:04 - Her sorun verir çözüldü.
|
Sen var -e doğru senin köpek olmak güçlü ve zor gerekir bilmek kim onları içinde senin bohça -e doğru ilk place! A sağlanan veya o yardım bu yüzden Bölgenizdeki -e doğru kimse in senin semt kim pratik Köpekler ve o sana kesinlikle memnun tavsiye onları daha iyi O köpek görmek ve okouknkut onun tepki in yakın göre burada üzerinde mektuplar. |
03.08.2010 14:00 - Direnç işemek açık havada
|
veya bir kere boş açık havada ama yine içinde ev Bilmiyorum gibi o o Ben odnaučiť. Dali Biz o ayrıca gazete -e doğru kapı bu yüzden burada-orada gitmek orada işemek ama bazen o o değil yarışması ve yapar o orada nerede istiyor. Lütfen Sormak Ben bir şey ne tarafından oldu etkili. teşekkürler önceden çok güzelce için serisi. |
03.08.2010 11:08 - Yürüyüş -e doğru tasma kayışı
|
, Tasma bu yüzden ve olmadan Kılavuzları. Evde tabii çeker Oyuncaklar ve düşkünlük -e doğru oyunu. Onları o sorun içinde doğa köpek veya ile böylece verir bir şey do? Belki -cekti gerekli köpek arkadaş -e doğru gör. Sorun alır hakkında üç ay ve başladı o önce ilk háráním, hangi var zaten için kendilerini. |
24.07.2010 14:55 - Temizlik
|
Iyi gün, Ben Sormak sadece için İlginç bir şekilde, eğer Bir düşünmek verir Prag Ispiyoncu öğrenmek -e doğru kedi Ön tuvalet ...???... teşekkür ederim için cevap ...=) |
22.07.2010 19:46 - Gözler
|
Iyi gün Ben 3měsíčního havanáčka. Kıllar altında očičkama var zapatlané gibi eğer onu döngü , Aktı ama yok irin değil , Görüyorum Ben Sormak jeslli onları o at bu Alev sık sorun ve veya Ben ziyaret vaterináře. Teşekkürler için ne Burada görünümü. Renata |
27.06.2010 12:34 - Besleme doz at Altın Av köpeği
|
Iyi gün aranan Ben sormak gibi Ben beslemek 9 Haftalık Köpek yavrusu Altın Av köpeği ve ne beslemek -cekti için o oldu en iyi (Ama o değil çok pahalı) . Henüz onu Ben yem 3x günlük onları o değil mi? Předem teşekkür ederim için yanıtı. :) |